OM PAUL BLAIKIE

En av norges beste Pro´er

Jeg vokste opp i Cape Town i Sør-Afrika, et land med en rik golfhistorie, hvor flere storheter innen golfsporten har sin opprinnelse. Her lærte jeg å spille golf, og var så heldig å få vokse opp med to av storhetene, Ernie Els og Retief Goosen. Jeg hadde også gleden av å få spille med flere av verdens beste golfspillere på Sunshine Tour og European Tour under min aktive karriere mellom 1993 og 2000.

Jeg kom til Norge og Trondheim først i 1996, for å starte min trenerkarriere, og har siden vært head professional i flere forskjellige golfklubber i Norge. Jeg er en av Norges beste pro`er og underviser i dag hos Trondheim Golfklubb, Trondheim par3golf Havstein, Stjørdal Golfklubb, samt Trondheim Golfsenter i vinterhalvåret.

Les mer om min læringsfilosofi under:

blakie-profilbilde
filosofi-icon

Læringsfilosofien

Min filosofi er enkel, og en må forstå at det finnes ingen «perfekt sving», ettersom alle golfere og hver elev er forskjellig. Derfor vil man også svinge golfkøllen forskjellig.

Det er også viktig for meg som trener å forstå elevens mål, og derfor legge opp en skreddersydd plan for å oppnå dette målet. Når det er sagt, er det en rekke kjøreregler jeg vil holde meg til, når det kommer til å lære bort slagteknikker og nærspill. 

Nærspill er min spesialitet, og er etter mitt syn det viktigste området å fokusere på når det kommer til forbedring av spillet.

Det er også viktig at eleven forstår hva som forårsaker feilslag, og samtidig hvordan man jobber for å unngå dem. I tillegg må eleven kjenne sine styrker og svakheter.
For som Paul Blaikie sier

«To improve one needs to know your weaknesses»

Shopping Basket